رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: متاسفانه بیشترین سهم طرحهای پژوهشی در این دانشگاه تنها توسط 25 درصد اعضای هیئت علمی انجام میپذیرد.
به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، شاهین شیرانی صبح امروز (یکشنبه) در آیین تجلیل از پژوهشگران منتخب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مناسبت هفته پژوهش بیان کرد: خوشبختانه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستر مناسبی برای رشد پژوهشگران ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه باید در زمینه پژوهشهای کاربردی تلاش بیشتری صورت پذیرد، افزود: پژوهشی مفید است که باعث افزایش سطح سلامت جامعه و یا تبدیل به فناوری و تولید ثروت شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: خوشبختانه به دست توانمند پژوهشگران کشورمان پیشرفتهای قابل ملاحظهای در فناوریهایی همچون نانو، سلولهای بنیادین و علوم هستهای انجام شده است.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در میان دانشگاههای کشور گفت: این دانشگاه تنها در سالهای 89 و 90 به ترتیب با رشد 120 و 58 درصدی امتیاز در میان دانشگاههای کشور روبهرو بوده است.
وی با بیان اینکه نمودار پژوهش نسبت به اعضای هیئت علمی نامتقارن است، تصریح کرد: متاسفانه بیشترین سهم کارهای پژوهشی در این دانشگاه تنها توسط 25 درصد اعضای هیئت علمی انجام میپذیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر 20 مجله علمی و بین المللی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان چاپ و منتشر میشود، افزود: این در حالی است که تنها مجلات چاپ شده در این دانشگاه در سطح استان در ISI نمایه شده و بین المللی است.
به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به شرح زیر تقدیر شد.
در بخش مقالات از رویا کلیشادی با 36 مقاله بین المللی، غزال صرافزادگان با 26 مقاله بین المللی و معصومه صادقی با 22 مقاله بین المللی تقدیر شد.
همچنین از حسن شجاعی به عنوان فناور برتر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با ثبت اختراع نخستین باکتری بیماری زا تقدیر شد.
همچنین در بخش انتشارات علمی از نسترن ایزدی و پریسا مقتدایی، در بخش پژوهشگران غیر هیئت علمی در قسمت بیشترین مقالات، مجتبی اکبری، پرینازپورصفا، ندا ادیبی، حمید روح افزا، پریسا میرمقتدایی، نازیلا کساییان، زری نخودیان، در بخش بهترین کارشناس امور پژوهشی از مریم افشاری تقدیر شد.
همچنین کتاب اختلالات در بارداری و زایمان به عنوان بهترین کتاب منتشر شده در این دانشگاه برگزیده شد.
در پایان از سید حسین ابطحی، سید محمدعلی ابطحی، میلاد برادران و صابر خزایی به عنوان دانشجویان با بیشترین تعداد مقالات علمی تقدیر شد.